M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

It’s all about strategy, design and content

Camiel Lintsen

Kade05

Visie
Kade05 is een bureau dat zich richt op de volle breedte van het ontwerpvak. Dit doen Kade05 vanuit strategie, vorm en inhoud. De eerste stap is de vraag vertalen naar een strategie/concept, de tweede stap is het concept vertalen naar een boodschap in een ontwerp en tekst, de laatste stap is de productie van de middelen. Altijd vanuit dezelfde mentaliteit en methodiek maar nooit met dezelfde uitkomst.

Samenwerking
Kade05 is in 2005 opgericht door Camiel Lintsen en maakt onderdeel uit van een creatief collectief Rationals. Het collectief bestaat uit Hoek Communicatie (strategie) Kade05 (vorm) en Moesasji (inhoud). Samen vormen wij een sterk fundament om vragen vanuit de wereld van communicatie te vertalen naar een goed (visueel) verhaal.

Kade05 heeft in de loop van de jaren een creatief netwerk opgebouwd waar alle disciplines in vertegenwoordigd zijn. Van print tot animatie, van fotografie tot standbouw. Voor iedere vraag kan Kade05 een team samenstellen van concept tot realisatie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!